Horoskop, torek 2. januar

Dnevni horoskop
Drugi dan v novem letu bomo preživeli z Luno v raku. Polna Luna je že za nami in mi bomo dan preživeli nekoliko bolj mirno in tiho. Z več zavedanja kaj hočemo in kakšne so naše prave potrebe. Bolj bomo v stiku s sabo in svojimi občutki, ki jih danes ne bo malo. Znali bomo pokazati veliko razumevanja, sočutja, bližine in potrpežljivosti.

Čez noč se je veliko dogajalo, kar je na nas lahko pustilo take ali drugačne posledice. Zjutraj bomo vseeno še močno pod vtisi tega, kar se je dogajalo in sestavljalo ponoči in znali bomo narediti tisto, kar bo najbolj pomembno in potrebno. Pokazali bom več odločnosti in poguma.

Danes dopoldan se sestavi še en pomembnejši aspekt, ki je bil močno vpleten v pojav Polne Lune. Povezovanje Sonca in Neptuna nas bo odpeljalo na drugo raven in višji nivo zavedanja. Pozitivno povezovanje bodo najmočneje čutili levi in ribe. To nam bo dalo več sočutja, razumevanja in širšega pogleda na dogajanje. To povezovanje nosi veliko navdiha, kar lahko spretno uporabijo umetniki, glasbeniki pa tudi vsi, ki se zavedajo svojih višjih energij in vibracij. To spodbuja naše intuitivno zavedanje, občutek za drugačno zanimanje in sprejemanje vsega, kar pride v naše življenje. Jutri na to stopinjo pride tudi Venera, ki bo dopolnila in obogatila naše življenje in naše izkušnje. V zraku bomo zaznavali več lepih, prijetnih in harmoničnih energij. Bolj zaljubljeno in idealistično bomo gledali na svet. To bodo primerni časi za nove ljubezni in ustvarjanje.

Popoldanski del dneva bomo začeli bolj veselo, optimistično in velikodušno. V nas bo neko navdušenje in znali se bomo sprostiti, prepustiti in uživati. Izkoristimo ta del dneva, saj mu kmalu sledijo bolj zoprne energije, ki nas bodo stiskale in zahtevale od nas nemogoče. Težko bomo potešili vse, kar bomo nosili v svojem srcu.