Horoskop, torek 17. oktober

dnevni horoskop slika
Luna je še vedno v devici in bo do konca dneva. Danes ni dan za opravljanje in lenarjenje. Čeprav bomo na momente nekoliko prehitri, površni in netaktni, bomo na koncu znali izluščiti bistvo in uvideti tisto pravo. Zvečer bo Luna hitro prestopila v tehtnico in kar pomirjeni bomo. Znali bomo presoditi kaj je dobro in kaj ni. S tem si naredimo prijeten večer ob družbi pravih ljudi, ki nas bodo podpirali.

V jutranjih urah bomo kar negotovi in po drugi strani preveč strogi. Prevelika doza razuma in omejitev nas bo delala bolj hladne in nedostopne. Naredimo svojo jutranjo rutino in nadaljujmo v svojem ritmu.

To jutro bo v znamenje škorpijona prestopil Merkur. Največjo spremembo bodo zaznali dvojčki in device. Iz včerajšnjega nemirnega dneva, bo danes zaznati več miru, zavedanja in previdnosti. Zaznali bomo neiskrenost in vse kar ne bo podpiralo naših energij. Čeprav se bo morda zdelo, da nočemo sodelovati ali se pogovarjati, bomo v sebi zbirali informacije in iskali načine, kaj je najbolje. Ne bomo se zadovoljili s prvo trditvijo in kar neumorno bomo zahtevali jasne odgovore. Energije škorpijona niso najbolj enostavne in le redki bodo kos vsemu, s čimer nas bo življenje soočilo.

Čez dan bomo čutili več nerazumne napetosti in potrebo po dokazovanju svojih moči. Težje se bomo umirili in bili dosledni. Vso energijo in napadalnost bomo težko zadrževali v sebi in zaradi tega lahko izbruhnemo v najbolj neprimernem trenutku. Čeprav se v popoldanskih urah stvari umirijo, bodimo vseeno bolj pozorni na svoje reakcije, saj lahko zagodemo sami sebi.

Jutri se Merkur v škorpijonu sreča z Jupitrom. Dvojčki device, strelci in ribe že lahko zaznajo kaj od teh energij. Velika spoznanja nas čakajo. Oba planeta razuma in sporočanja nas bosta odpeljala nekam kamor si pravzaprav nismo želeli iti. Ta pot bo nujna za našo prihodnost in od tu naprej bomo bogatejši za izkušnje, ki smo jih bili deležni. potrpežljivi, brez pričakovanj in z velikim zavedanjem se soočimo z vsem, kar pride.