Horoskop, torek 16. januar

dnevni horoskop slika
Torkova Luna nas bo nagovarjala skozi energije znamenja kozoroga. Resno, delavno, odgovorno, morda sebično a zagotovo. Ob podpori ali samostojno lahko danes dosežemo in naredimo resnično veliko. Predvsem zase in s tem tudi za druge. Danes pustimo strah in dvome ob strani in si nadenimo vse potrebno, da dosežemo ciljno črto. Jutrišnji Mlaj, ki je pred vrati, nam bo vseeno jemal moč in navdušenje. V življenju ne moremo vedno početi stvari z navdušenjem. Lahko pa vseeno delamo te iste stvari, nad katerimi smo se navduševali enkrat. Ali pa je čas, da pustimo vse to in si začnemo iskati nove stvari, ki nas bodo navduševale? Vzemimo si čas, da temeljito premislimo o tem, kaj potrebujemo in kaj ne.

V zgodnjih jutranjih urah se končno harmonično povežeta Jupiter in Pluton. Na nek način zmagoslavna kombinacija, ki so jo že nekaj časa zaznavali škorpijoni, strelci in ribe. Luna bo danes v dopoldanskem delu dneva to njuno povezovanje še spodbujala in še bomo imeli možnosti, da zaživimo in uresničimo ves potencial, ki nam ga namenjata. V nas bo več samozavesti, večje zavedanje o življneju in stvareh, ki nas obkrožajo. Več bo priložnosti za napredovanja in izboljšanje statusa, seveda, ko pa oba moška planeta simbolizirata bogastvo. Torej vsaj nek finančni priliv lahko pričakujemo. Vseeno razmišljajmo trezno in ne prehitevajmo sami sebe ali pretiravajmo v svojem razmišljanju. Pokazali bomo svojo moč in vztrajnost.

V večernih urah bo v nas vseeno več borbenosti ali vsaj močne potrebe, da nekaj naredimo. Nekaj za sebe. Pokazali bomo odločnost in prevzeli pobudo.