Horoskop, torek 13. marec

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna že v vodnarju. Že sam dan z Luno v vodnarju je bolj razgiban, dinamičen in drugačen, danes pa bosta vso dinamiko pospremila še druga dva aspekta, ki se sestavita. Res poln in drzen dan je pred nami, ko bo družba bolj pomembna kot vse ostalo. Zelo uspešni bomo še posebno v sodelovanju z drugimi, ko bomo iskali nove ideje in rešitve.

Vseeno bodo celo jutro in ves dopoldan močno izstopale energije Venere in Saturna. Njuno povezovanje nam ne bo nosilo nič prijetnega ali spodbudnega. Biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji bodo izraziteje začutili ta bremena, resnost, nepovezanost in neodobravanje. Ta hlad bo prisoten predvsem v odnosih, ko bomo težje navezali stike in povabili koga v svoje življenje. Nobene potrebe ne bo po bližini ali priznanju. Koliko časa bomo prenašali to situacijo? Saturnove lekcije so vedno najtežje ter v takih primerih tudi veliko zahtevajo in odvzamejo.

Preko popoldneva bomo že našli zaključke, ki bodo pomembni za nas. Stroge energije, ki so nam nalagale vse preveč morale, bomo lahko ocenili z distance in se odločili ali so pomembne za nas ali ne.

Preko večera pa se sestavi še harmonični aspekt Sonca in Jupitra, ki je že retrograden. Tokratni uspeh in zadovoljstvo se ne bo poznalo na ven. Notranje, še posebno duhovno spoznanje, bo najpomembnejše za leve, strelce in ribe. Prisoten bo učinek razsvetljenja, ko bomo končno doumeli in si priznali. In to nam bo nosilo tisto notranje zadovoljstvo, ki je v končni fazi neprecenljivo.