Horoskop, torek 13. februar

dnevni horoskop slika
Danes bodo energije dneva sprva zaznamovane z energijami Lune v kozorogu. Od jutra dalje bo Luna v praznem teku, kar nam govori o tem, da bomo tudi danes bolj previdni in z večjo potrebo po samostojnosti. Ne bomo zapravljali svojega časa za nepomembne stvari. Bolj se bomo zavedali svoje pozicije in čeprav bolj zadržani, bomo postopali bolj odgovorno. V popoldanskih urah bo Luna prestopila v znamenje vodnarja. To nam bo počasi dalo znak, da je čas za premik in spremembo. Svoje ideje in misli bomo želeli deliti z drugimi in tako bomo hitro poiskali družbo, katera nas bo znala slišati.

Kljub jutranji napetosti in nemiru, bomo čez dan vseeno bolj mirni in funkcionalni.

Nas pa vseeno spodbujata v določene spremembe kar dve pomembnejše planetarne povezave, katerih vpliv bomo zaznavali tudi danes. V noči na sredo se najprej dovrši neharmonični aspekt med Merkurjem in Jupitrom. Ta močna racionalna in intelektualna spodbuda nam bo prinesla veliko misli in načrtov, ki pa znajo biti kar preveč velikopotezni in močno samozavestni. Posebno dvojčki, device, strelci in ribe znajo biti tisti, kateri bodo s težavo kontrolirali svoje misli. Veliko bo medsebojne komunikacije pa tudi načrtovanja in iskanja najrazličnejših informacij. Imeli bomo mnenje za vsako stvar in izbrali tudi napačen čas, da povemo, kar si mislimo.

Kasneje se bo sestavil tudi pozitiven aspekt med Soncem in Uranom. To bo tista prava spodbuda za velike poslovne uspehe in uresničitev projektov. Posebno levi in vodnarji bodo to znali najbolje izkoristiti. Svojo inovativnost in suverenost lahko dobro postavimo na vidno mesto. Z napredno mislijo bomo zelo inovativni in za to nenavadni. Prevladovala bo želja po raziskovanju in napredovanju (zasebno in javno). Bolj drzni bomo in na trenutke neustavljivi. Sledili bomo svojim idejam in jih hiteli uresničevati.