Horoskop, torek 10. oktober

dnevni horoskop slika
Lahkotnost in sproščenost Lune v dvojčku bodo tudi danes zakrite in v ozadju. Bolj napeti in površni bomo. Zadovoljevali bomo po večini samo lastne potrebe in s tem zanemarjali druge. Današnji dan tako ne bo namenjen lepim odnosom in harmoničnemu povezovanju. Najbolje bomo izkoristili ta vpliv skozi razumsko delovanje, načrtovanje, projektiranje ali pregledovanje podatkov.

V jutranjem času bo Luna še opominjala na povezovanje Sonca in Plutona, kar nam bo nosilo moč, odločnost, nekompromisnost in potrebo po izsiljevanju. Še bomo težko sprejeli negativen odgovor in vložiti bomo morali veliko svoje moči, da ozavestimo kaj je pravi način in ustrezna rešitev.

Dopoldanski del dneva nam bo bolj naklonjen, saj bomo delovali bolj zavestno, ozaveščeno in prilagodljivo. Lažje se bomo izražali in povedali kaj imamo v mislih.

Danes je dan, ko svoj prestop v drugo znamenje naredi tudi Jupiter. Vladar strelcev in rib se bo premaknil v škorpijona in nam za obdobje enega leta kazal smernice na zelo fatalen način, kot zna samo on. S svojo velikopoteznostjo in moralno držo nam bo pokazal kaj nosimo v sebi, kje se moramo razvijati in kakšen je pravi način, da naredimo premik naprej in se razvijemo v najboljšo možno osebo.

V popoldanskih urah se bo Luna začela povezovati z Marsom in nato še s Saturnom kar nas opozarja na prihajajoči vpliv, ki se bo sestavil že jutri popoldan. Te žeke in bremenilne energije bodo najbolj zaznali ovni, škorpijoni, kozorogi in vodnarji. Utrujeni in brez prave energije ne bomo našli načina, da bi lahko zaživeli in se počutili žive ali sposobne. Vseeno nam to nosi veliko moč premagovanja ovir in nalog, ki so zelo težavne in zahtevne. S tem vplivom delajmo in ne razmišljajmo ali ocenjujmo situacije.

Nekaj več negotovosti in nezadovoljstva pa bomo deležni v večernih urah. Občutljivost in ranljivost, ki jo bomo čutili, nam ne bo prinesla želenega. Iskali bomo načine, da bi zadovoljili svoje potrebe pa nas nič ne bo rešilo pred lastnimi občutki.