Horoskop, torek 10. april

dnevni horoskop slika
Luna v vodnarju nas bo spodbujala v družbo, kjer se bomo počutili enakovredne in enakopravne. Uživali bomo v sproščeni družbi, kjer bomo brez zadržkov sporočili, kar želimo. Prijala nam bo svoboda, brezbrižnost in neobremenjenost.

V jutranjih urah bomo kljub vsemu zaznavali nekaj več nepotrpežljivosti, a ta ne bo napadalna. V sebi bomo zaznavali več pasivnosti, ki bo risala nezadovoljstvo na naše obraze. Poskusimo se zavedati, da stvari potrebujejo čas, da se realizirajo.

Se pa jutri sestavita kar dva pomembnejša aspekta, katerih vplive bomo lahko čutili tudi že danes. Najprej se bosta neharmonično povezala Sonce in Pluton. To povezovanje nam bo pokazalo svojo zahtevnost in neizprosnost. Najmočneje bodo te energije zaznavali levi in škorpijoni. Moška planeta bosta dokazovala svoje moči in nas usmerjala tudi na področja, ki si jih ne želimo. Soočili se bomo z močjo, silo, pritiski, naporom, celo grožnjami in neizprosnimi zahtevami, ki nam ne bodo po godu.

Nekoliko bi stvari lahko omililo pozitivno povezovanje Venere in Marsa, ki bo najmočnejše jutri v jutranjih urah. Najbolj se bodo tega razveselili ovni, biki, tehtnice in škorpijoni. Harmonično povezovanje nam bo nosilo nove ljubezenske priložnosti, kot se za to obdobje tudi spodobi. Poiščimo svojo ljubezen v sebi, v svojih hobijih, v otrocih in spustimo svoji kreativnost na plano, naj se vidi. Čas bo za veselje, romantiko, ljubezen, strast, zato se prepustimo in uživajmo.