Horoskop, sreda 6. september

dnevni horoskop slika
Sredi tedna bo Luna v ribah. Da bo mera polna, se danes dovrši še Polna Luna in to že v jutranje-dopoldanskem času, ob 9.02. uri. Vsekakor je danes zelo dober dan za post, za počitek in meditiranje. Če nam bo to uspelo, bomo najbolje izkoristili tokratno Polno Luno. To obdobje predvsem prinese več zmede, nejasnosti, strahu, občutljivosti in ranljivosti. Je opomin, da smo čustvena bitja in da živimo takšne in drugačne občutke. Danes smo lahko iskreni do sebe in si dovolimo biti čustveni in izražamo svoje občutke. Močni in ranljivi skozi svoja čustva, ki jih pokažimo in ne zadržujemo v sebi.

Zjutraj nam bodo zopet najbolj pomembni naši občutki, naše doživljanje in naše počutje. Dovolimo si te nežnosti in to občutljivost, ki nam je namenjena. Danes je pač tak dan, da bomo težko karkoli dosegli na racionalni ravni.

V zgodnje popoldanskem času bo v nas vseeno nastopila neka notranja moč ter zavedanje, da smo vredni, sposobni, močni in intenzivni. Postavili bomo meje in bolj odločno naredili prvi korak.

Zvečer pa bo v nas nastopil nek strah, neke blokade, ki nam bodo onemogočale, da bi se lahko sprostili in se počutili svobodne. Poglobimo se v te občutke in poskusimo ugotoviti od kje izvirajo ter zakaj jih moramo čutiti.