Horoskop, sreda 6. junij

helping-hands-in-sky-angela-waye
Sredina tedna bo pod vplivi Lune v ribah. Danes in tudi še jutri bomo spoznavali energije pasivnega znamenja rib, saj bodo te energije bolj poudarjene. Še posebno bomo spoznavali svoj notranji, čustveni, duhovni in zasebni svet. Doživljanje in občutenje bo kar sililo iz nas in skoraj zahtevali bomo razumevanje, potrpežljivost in še enkrat razumevanje. Kar nekaj napakic, pomot, lapususov in sploh sprenevedanja nas čaka. Zares bomo morali pokazati veliko strpnosti in naklonjenosti.

Še vedno bo aktualna neljuba povezava Merkurja in Neptuna, ki jo bo najbolj zagodla dvojčkom, devicam in ribam. Veliko bo nejasnosti, nerazumevanja, zavajanja, pomot in zmede. Težko bomo kontrolirali svoj razum, zato pa bo domišljija dobila krila. Naj se izrazijo vaše najbolj globoke sanje, a ne pričakujte uslišanja ali podpore. To podporo bi edino lahko iskali v duhovnih sferah, ki bo s tem vplivom imela večji posluh za vas.

Tudi večerni Zadnji krajec nas bo usmeril na področja, ki jih moramo raziskat, da pridemo do ustreznih zaključkov. Povečane energije tega krajca nam lahko prinesejo nekaj več napetosti in nemira, ampak to zaradi tega občutka nerazumevanja in pomanjkanja podpore. Jutri se sestavi tudi neprijetno povezovanje Sonca in Neptuna, kar bo do izraza prišlo že danes zvečer. Posebno levi in ribe se bodo počutili izgubljeno, brez pravih smernic in ciljev. To kljub vsemu povečuje intuitivne zaznave in spodbuja duhovne prakse. Je pa to vseeno povezava, ki nas odnaša stran od tu in zaradi tega nismo v stiku z realnostjo. Potrebna bo velika mera prilagajanja in tudi ozaveščanja.