Horoskop, sreda 28. februar

Dnevni horoskop
Tudi sreda bo obarvana z energijami Lune v levu. V nas bo nek občutek, kot da je vsega preveč. Pred nami je prav tako Polna Luna, ki se bo dovršila v noči na petek in ta nestabilnost Polne Lune, nam zna ponagajati že danes. Veliko bo dogajanja, veliko potreb in tudi drugih vplivov nad katerimi ne bomo imeli nadzora. Neko pretiravanje v svojih odzivih bo kazalo na našo otroško plat, ki jo največkrat zanemarjamo in skrivamo.

Sredi popoldneva bodo ognjene energije le še spodbujale naše odzive in naš pristop do dela in podobno. Imeli bomo dovolj energije in zagona, da se spopademo s trenutnimi izzivi.

V večernih urah pa bo v nas prevladovalo resnično veliko upanja in optimizem sem bo razlegal daleč na okoli. Težko bomo ocenili realno stanje, zato bodo naše potrebe znatno večje, kot bi bilo treba.

V noči na četrtek pa bo Merkur pokazal svoje sposobnosti in nam natrosil najrazličnejše izzive. Dvojčke in device pa še danes čaka pester in celo naporen dan. Ponoči se bo namreč Merkur najprej povezal z Marsom in kasneje še s Plutonom. Veliko svoje pozornosti bomo torej usmerjali v komunikacijo in misli. Ta Merkur v ribah bo težko izrazil vse kar mu nalagata Mars in Pluton. Čutiti bo veliko jeze, napadalnosti, nestrinjanja in nepotrpežljivosti. Naj ne bodo burne reakcije razlog za nekaj kar bomo kasneje obžalovali. Izredna previdnost naj velja tudi v prometu, saj bomo težko priznali svoje napake in pretirano poudarjali napake drugih.

Ko se bo Merkur kmalu zatem povezal še s Plutonom, bo teža misli močno pritisnila na nas in nepopustljivost v nas bo zahtevala odgovore. Zelo natančno in fokusirano bomo delovali. Z nekim globljim občutkom za resnico in razkrivanjem skritih vsebin bo v nas težnja, da dosežemo pravico. Tudi to povezovanje nam prinaša svojevrstno vztrajnost in nepopustljivost, ki pa bo težila predvsem k odkrivanju skritega.