Horoskop, sreda 27. september

dnevni horoskop slika
Še danes bo Luna v strelcu in mi z njo bolj velikopotezni, energični in družabni. Pravzaprav bodo danes te energije znamenja strelce bolj prisotne in tudi izstopajoče. Zaznati bo pospešen tempo, kot bi se nam nekam mudilo in te pospešene energije nam znajo prinesti neprijetno vznemirjenost. Bolj direktni, nestrpni, netaktni in odrezavi bomo.Na današnji tempo nas bo zjutraj opozoril že naš notranji otrok, ki ne bo znal in zmogel sporočiti vsega, kar nosi v sebi. Več nemira, nezbranosti in nereda lahko pričakujemo.

Danes bomo delovali bolj z razumom in mislimi. Dispozitor Lune, Jupiter, se neharmonično povezuje z Uranom in ta par jutri zjutraj doseže tudi svoj epilog. Dan bo neprijetno napet in razburljiv. Ta vpliv smo lahko zaznavali po malem že nekaj časa, predvsem strelci, vodnarji in ribe. To nakazuje neko napeto in nevzdržno hitenje ter primerjanje svojih predvsem intelektualnih sposobnosti in IQ-ja. Vseeno bo spodbujeno naše ˝trezno˝ razmišljanje in nagnenje k iskanju novih rešitev ali načinov. Ta napetost, ki jo prinaša bo vplivala na naše dosedanje, utečeno in ustaljeno življenjsko prakso. Nekaj lahko korenito spremenimo sami od sebe, ker ne bomo več prenašali dosedanjega delovanja, ali pa nas bodo v to prisilile zunanje okoliščine. Novi vzorci se bodo skozi čas pokazali kot zelo dobrodošli in spodbudni. To kaže na tisto sliko, ko trmasto vlečemo nase premajhno obleko in nikakor ne priznamo, da nam ni prav. Ko bomo to spoznali, si bomo lahko privoščili drugo, boljšo.

Na koncu dneva bo Luna prestopila v kozoroga. To bo prineslo neko streznitev, nek hlad in postanek. Zavedali se bomo, da imamo še veliko dela in obveznosti, ki jih je treba narediti. Tako počasi, brez zunanjih motenj, si lahko naredimo dober in premišljen načrt, za naprej.