Horoskop, sreda 27. junij

Horoskop
Luna v strelcu nas bo danes spodbujala ter ohranjala nek optimizem in pokončno držo. Vsaj v prvem delu dneva bomo bolj zaznavali energijo, ki nam jo bo dajala Luna v strelcu, v pazno. Živimo, veselimo se, glejmo naprej in ozaveščajmo kaj je tisto, kar potrebujemo za normalno in brezskrbno življenje. V popoldanskem delu dneva bo Luna prestopila v znamenje kozoroga. Začele bodo prevladovati bolj resne in zadržane energije. Zavedali se bomo svojih obveznosti in svojih dejanj. Težko bomo sprejeli neustrezna opravičila in napake bodo nekaj nesprejemljivega. Polna Luna pred nami nas bo še dodatno spodbujala, da ne popuščamo in se ne prilagajamo po nepotrebnem. Zaznavali bomo večjo obremenjenost in zaskrbljenost. Teža tokratnega vpliva ne bo popuščala in v nas se bo nabiralo velika obupa, ki nas bo ohranjal v brezizhodnem stanju. Potrpeti in prenesti to težo in bolečino bo največji izziv,  ki ga marsikdo med nami ne bo zmogel prenesti. Previdno torej pri današnjih opravilih, saj nam lahko prinesejo tudi kakšno res neprijetno izkušnjo.

Sredi popoldneva se bo sestavila neprijetna povezava med Soncem in Saturnom. Tudi to nam bo nosilo veliko teh občutkov in spoznanj neprimernosti ali neustreznosti. Levi, kozorogi in vodnarji bodo težo tega povezovanja najmočneje zaznali. Nič se nikamor ne bo premaknilo. Svoje energije ne bomo uspeli uporabiti, da bi naredili kaj konkretnega. Le z veliko vztrajnostjo in vlaganjem nam lahko uspe premik. To pa nas bo zelo utrudilo in vzelo zaloge moči. Previdno pri svojem udejstvovanju, saj lahko ogrozimo tudi svoje zdravje, ki bo potrebovalo več pozornosti.

Zvečer pa bomo vseeno deležni nekaj povečane energije, ki nas bo napolnila z iskrami nas pognala v akcijo. Bolj spontani bomo a vseeno nestrpni in hitri ter nepotrpežljivi.