Horoskop, sreda 27. december

dnevni horoskop slika
Še zadnjič v tem letu smo na sredini tedna in še zadnjič v tem letu je v sredo Luna v znamenju ovna. Prav zagnani in impulzivni bomo danes. Nek nemir in želja po dogajanju bo v zraku, kot bi želeli prehitevati čas in sami sebe. Zares tekmovalni in nagonski bomo danes. Neubogljivi in neposlušni. S takimi pospešenimi energijami smo lahko danes bolj produktivni in učinkoviti. Vseeno je odsotnost razuma in zdrave pameti lahko nespodbudna in zelo nagajiva.

Sredi dneva bomo tako zaznavali velike pritiske in občutke nemoči ali manipuliranja. Nerazumni odzivi bodo v tem delu dneva še bolj izraziti in mnogim med nami se bo dan zdel čisto preveč črnobel. Sprejemanje kakršnihkoli odločitev se bo zdela zelo rizkantna. Tudi v večernih urah ne bomo ušli napetostim in nemiru. Veliko bo dogajanja, ki ne bo sodil v naše načrte, zaradi česar bomo tudi sami zelo nezadovoljni in nestrpni. Bodimo aktivni, glasni, divji, nepredvidljivi samo, da ne škodujemo nikomur.

Jutri svoj aspekt sestavita tudi Mars in Neptun. Vseeno bomo nekaj njunega povezovanja lahko zaznavali že danes. Posebno ovni, škorpijoni in ribe. Oba planeta v svojem domu nam bosta postregla s svojimi najmočnejšimi energijami, kar jih lahko ponudita. Svojo energijo bomo usmerjali v vero, prepričanja in ljubezen. V nas bo želja po spoznavanju in doseganju višjih nivojih in daljnih ciljev. Vse to si bomo lahko uresničili in dobili to , kar nosimo v srcu in v mislih. To povezovanje je zelo spodbudno za vse umetnike in romantike.