Horoskop, sreda 25. april

horoskop devica
Sreda bo z Luno v devici bolj negotova, polna dolžnosti, raznih obveznosti in nujnih srečanj. Veliko skrbi bomo imeli in opravkom kar ne bo videti konca. Težje si bomo dovolili drugačnost in delovali bomo bolj zadržano ter strogo. Čeprav se bo zdelo, da imamo več kot preveč nalog, nas bo to priganjalo, da končno zaključimo to, kar imamo.

Jutro nam bo kljub vsemu namenilo nekaj pozitivne naravnanosti. Lažje bomo razbrali kaj je pomembno za nas in se odločili za tisto stvar, ki nam prinaša največ.

Se pa danes spet dovrši dinamična povezava med Merkurjem in Saturnom. Njuno povezovanje bomo zaznavali čez cel dan. To bo najbolj obremenilo dvojčke, device pa tudi kozoroge in vodnarje. To dinamično povezovanje nam bo vsem prineslo več skrbi in večje strahove. Vzeli si bomo več časa za razmislek in na koncu se nam bo zdelo, da vseeno nismo še vsega spoznali. Možni so tudi kakšni zastoji, ki nam bodo vzeli naš dragoceni čas. Sicer bomo delovali bolj okorno in počasi, ampak z veliko previdnostjo pa tudi zadržanostjo.