Horoskop, sreda 23. maj

horoskop devica
Sredina Luna v devici nas bo motivirala, da svoje delo naredimo po svojih najboljših močeh, brez obsojanja, kritiziranja in polemiziranja.  Pokazali bomo svoje najboljše in najlepše lastnosti. Znali se bomo prilagoditi vsem razmeram in zmogli bomo sprejeti vse, kar se nam bo danes zgodilo. Dnevna dinamika nas bo vse prežela s pozitivnim vzdušjem, ki vseeno ne bo naivno ali nesmiselno.

Velik del današnje zgodbe bo danes naredil tudi Merkur. Ko bo svoje dodala še Luna bomo lahko zaznali te prijetne energije, ki pa nas vseeno ne bodo ravno pognale v akcijo. To bo najbolj izrazito v dopoldanskih urah. Najbolj bodo te energije zmogli zaznati predvsem dvojčki, device, strelci in ribe pa tudi raki. Kdor si lahko privošči dopoldansko meditacijo, bo to najboljše izkoristil. Ostali pa bomo lahko to izživeli skozi sočutje, naklonjenost, srečo, navdušenje, veselje, razigranost in vsesplošno povezanost.

V popoldanskih urah bo vseeno moč zaznati več odločnosti in ne bomo se samo predajali in si želeli, ampak bomo zmogli narediti ta premik, da dobimo to, kar potrebujemo. Pokazali bomo svojo strast in vnemo. Ko bo skozi večer in vse do jutra Luna v praznem teku, ne bomo najbolj motivirani za karkoli. Dovolimo si prijeten večer v prijetni družbi.

Nas bodo pa k akciji spodbujale energije, ki nam jih namenjata Sonce in Mars. Njuna povezava se bo dovršila v noči na četrtek. To pa bodo že danes lahko zaznavali levi, ovni in škorpijoni. Znali bomo dati pobudo in imeli bom zelo jasno sliko kaj hočemo in kako lahko to dosežemo. Polni bomo energije in pripravljeni za akcijo. Moške energije nam bodo dale zagon, moč in samozavest, da se podamo v akcijo in dosežemo zastavljene cilje. Pokazali bomo veliko iznajdljivosti in volje.