Horoskop, sreda 21. februar

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna v biku. Mirno, ubrano, stabilno bodo danes, ki bodo po večini energije izstopale. Z veliko vztrajnosti in pozornosti lahko danes presenetimo marsikoga in dosežemo zastavljene cilje. V skladu z ostalimi energijami, ki bodo danes aktualne, pa bo čutiti več pasivnosti, celo ležernosti in povečano uživanje.

V jutranjih urah bo Luna spodbudila večerno povezovanje Merkurja in Saturna, kar bomo med drugim tudi zaznavali skozi dan. Še najbolj bodo teh energij deležni dvojčki, device, kozorogi in vodnarji. Ta intelektualno razumska povezava nam bo pokazala, da je zelo dobro in primerno, če se zanesemo na zdrav razum. Bolj razsodno, premišljeno in načrtno bomo delovali. V nas bo več resnosti in strukturiranosti, ki nam bo danes prišla še kako prav, da ne podležemo fantomskim vplivom

Proti večeru se prav tako sestavi povezava Venere in Neptuna, ki bo najmočneje pihal na dušo bikom, tehtnica in ribam. Kako lepo je lahko življenje, ko začutimo to ljubezen in sočutje v sebi? Kako spontano in sproščeno se lahko počutimo, ko imamo občutek te blaženosti in vsepovezanosti. V zraku bo več prijetnih in najnežnejših energij, ki bodo božale našo dušo in nas tiho nagovarjale, da vendarle izrazimo svoje želje. Izrazimo sebe, svojo kreativnost, svoje talente in jih pokažimo svetu. Morda bomo nekoliko naivno in otročje pričakovali čarobnost, vendar bo to upanje v nas le spodbuda, da ne sodimo in obsojamo. Najbolj občutljivi pa le poskrbite za svoje zdravje in si privoščite skodelico toplega čaja več.