Horoskop, sreda 20. december

dnevni horoskop slika
Tudi danes bo Luna še v kozorogu. Še bomo imeli občutek, da nam čas uhaja in da je obveznosti vselej preveč in preveč. To nam bo posivilo kakšen las, vendar se ne bomo predali, ampak bomo dokončali, kar smo si zastavili.

To, da je danes v znamenje kozoroga prestopil tudi Saturn že vemo. To nam bo pomagalo, da ozavestimo svoj položaj in začnemo razmišljati dolgoročno, kot se za Saturna spodobi. Stopamo v obdobje, ko bomo bolj trdni, vztrajni in resni. Zavedali se bomo pomembnosti dela in se začeli vesti bolj profesionalno ter brezkompromisno.

Zvečer ne bomo znali pokazati zadovoljstva in veselja. Celodnevne obveznosti bodo na nas pustile določen pečat in znamo biti bolj nestrpni, napeti in netolerantni. To vzkipljivost bomo morali nekako izraziti pa vseeno poskusimo najti kakšen izviren način, da se s tem spopademo.

V noči na četrtek pa svoj spodbuden aspekt sestavita Venera in Uran. To bo še posebno spodbudilo bike, tehtnice in vodnarje. Čutiti bo to posebno vznemirjenje, neobremenjenost in družabnost. Lažje bo navezovati stike in se neobremenjeno ter spontano odločati. Bolj drzni in spogledljivi bomo. V odnosih lahko to izkoristimo za popestritev in razvedrilo. Iznajdljivi bomo in celo prebrisani vendar ne z namenom, da bi kogarkoli prizadeli ali oškodovali. Veliko bo idej in navdušenja, zato si danes kljub vsemu lahko privoščimo kakšno stvar na drugačen način.