Horoskop, sreda 18. oktober

dnevni horoskop slika
Že včeraj je Luna vstopila v znamenje tehtnice in to pot nadaljuje tudi danes. Zračno znamenje tehtnice bo Luno spodbujalo v družbo, v prilagajanje in iskanje dogovorov. Tako bomo danes tudi mi bolj družabni, šarmantni vendar zelo negotovi in nespravljivi. Smo pred Mlajem in energije ne bo veliko. Prišel je čas, ko se moramo soočiti s svojimi strahovi in svojimi temnimi stranmi.

V dopoldanskem delu dneva se srečata tudi Merkur in Jupiter. To bodo najbolj zaznali dvojčki, device, strelci in ribe. Kar je bilo slutiti že včeraj, se zna danes realizirati. To kaže na zavestno, miselno, razumsko delovanje. Ta kombinacija nam prinaša najrazličnejša spoznanja, ki bodo tokrat nosila resnično pomembno sporočilo. Dotikali se bomo tako teme kot svetlobe. Ne zatiskajmo si oči ampak sprejmimo, kar nam sporoča naša okolica, v kakršni koli obliki že.

Jutri pa svoj aspekt sestavi tudi Sonce. Negativno povezovanje z Uranom bodo najbolj zaznavali levi in vodnarji. Tudi danes bo moč zaznati te rušilne, uporniške energije, ki nas bodo vlekle narazen, v svojo smer, v borbo in v napad. Moška, razumna planeta, se povezujeta v kardinalnih znamenjih in ne bosta popuščala za nobeno ceno. Tu pa moramo ozavestiti naše reakcije in naše delovanje, saj bo le to zelo napadalno, rušilno in drznejše od drznega.