Horoskop, sreda 18. april

dnevni horoskop slika
Jutranji del dneva bo Luna še v znamenju bika. Še nam bo prijetno in toplo. Iskali bomo svoj prostor pod soncem in se obračali v svet. Tiho in potrpežljivo bomo izbirali med možnostmi in uživali. Preprosto bomo sprejeli situacijo tako kot je in bili nekako pomirjeni s tem.

V popoldanskem delu dneva bo Luna prestopila v znamenje dvojčka. To bo nekoliko pohitrilo naš ritem in nas spodbudili v družbo ter v gibanje. Bolj zgovorni in radovedni bomo, kar nam bo omogočilo, da najdemo prave rešitve.

Danes pa je dan za neprijetno povezovanje Sonca in Urana. Sredi popoldneva bo te energije najmočneje zaznati, saj bo v nas več direktnosti, neustavljive odločnosti in napadalnosti. To bodo levi in vodnarji najmočneje zaznali. To je sicer povezava, ki nam prinese priložnosti, ideje za nekaj novega in izvirnega, vendar se bomo za to morali zelo potruditi. Prepričljivost bo imela močan pridih ukazovanju, kar marsikdo ne bo znal sprejeti. Zaznali bomo več jeze, borbenosti in tudi izzivalnosti, kar nas bo spodbujalo, da se resnično premaknemo in naredimo tisto potezo, ki nam omogoča napredovanje.