Horoskop, sreda 17. avgust

današnji horoskop slika
V četrtek bo Luna velik del dneva v dvojčkih. Kar nekoliko raztreseni znamo biti, površni in nezainteresirani. Vseeno bo v nas neka moč, vztrajnost in iznajdljivost, da kljub vsem preprekam in zmotam zaključimo in naredimo kar je treba. Smo v obdobju pred Mlajem in s tem Sončnim Mrkom. Nismo še rekli zadnje in v nas je še želja po spremembi. Preden se bo Luna združila s Soncem, imamo še nekaj nalog in še nekaj izzivov, ki so za nas nujni. Danes pa se bomo še borili in se trudili biti zavestni in odločni pri svojih odločitvah.

Zjutraj se sestavi kvadrat Venere in Jupitra in občutki nepopisne sreče bodo bikom, tehtnicam, strelcem in ribam kar popačili stik z realnim. Kot bi se prebudili iz najlepših sanj, nas bo doletelo spoznanje, da smo doma, v svoji postelji in dan, ki je pred nami, ni nič kaj podoben minulim sanjam. In zdaj bomo dan preživeli delno razočarani, saj ne bomo imeli tistega, kar nam je ljubo. To nosi tisto spoznanje, da ˝ni vse zlato, kar se sveti˝ in ˝nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha˝. Skozi dan bo ta vpliv počasi pojenjal in ugotovili bomo, da gre življenje naprej.

Ob 18.13. uri bo Luna prestopila v raka. Kar na enkrat nam bo pomembno kako se počutimo, začutili bomo potrebo po zbližanju z družino in vsemi, ki so nam blizu. Lahko pripravimo prijetno, poletno večerjo, ki bo zadovoljila želodčke vseh.