Horoskop, sreda 11. oktober

Dnevni horoskop
Današnja sreda bo eden tistih dni, ko bomo bolj povezani sami s sabo, bolj se bomo zavedali lastnih potreb in čustev. Luna bo v raku in mi z njo bolj mirni in pasivni. Čakali na navodila in upali na potrditev. Na svojevrsten način bomo na trenutke prav zahtevali pozornost in potrditev, pa naj bo kar hoče.

Zgodaj zjutraj bomo lahko koristili prijetno-radostne energije, ki bodo obarvale začetek dneva. Veliko lepih, prijetnih in srčnih trenutkov bomo zaznali to jutro.

Mars in Saturn pa nam vseeno obljubljata drugačne vrste energij. To ni za vsakega in samo najmočnejši bodo kos temu povezovanju. Delo, napor, bremena, ovire ter nepopustljivost in vztrajnost bodo najmočneje spremljale ovne, škorpijone, kozoroge in vodnarje. Z vso močjo in zavedanjem bodo težili k dokazovanju svojih sposobnosti. Čeprav nam to povezovanje nosi veliko moč in sposobnost premagovanja prav fizičnih naporov, nam vseeno jemlje voljo in nas slabi ter daje nemoč. Samo z dobro in trdno podlago lahko kljubujemo vsem naporom in spremembam, ki se vršijo okoli nas. Potrebovali bomo veliko volje in moči, da vztrajamo in pokončno prenesemo vse, kar nam bo življenje nasulo na pot.