Horoskop, sreda 11. april

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna do večera še v znamenju vodnarja. Pestre, dinamične, zabavne energije bodo v nas zbujale več zanimanja za socialne razmere in tudi dolžnosti ter pravice. Hitrih misli bomo našli rešitve za vsako situacijo in spodbujali enakopraven odnos v družbi. S skupnimi močmi bomo močnejši in učinkovitejši.

Zgodnje jutro nam zna prinesti nekaj težjih razmer, saj se bosta neprijetno povezala Sonce in Pluton. Občutki nemoči in nadzora bojo v nas zbujali še več stiske in nagonskih reakcij. Težko se bomo brzdali, saj bo v nas prevladovala močna želja po preživetju in obstanku.

Kmalu zatem se bosta vseeno v svoj harmoničen odnos ujela Venera in Mars, ki pa nam bosta vseeno prinesla nekaj več veselja. Te energije bodo najbolj naklonjene ovnom, bikom, tehtnicam in škorpijonom. Zelo šarmantni in privlačni bodo delovali kot magnet in v svoje polje lahko privabijo tudi kakšno posebno osebo. Vsekakor bo to zelo dobro za odnose, saj nam bo prineslo točno tisto spodbudo, ki jo bomo potrebovali.

V popoldanskem času pa bomo zopet zaživeli svojo edinstveno in spontano naravo. Z več energije bomo bolj prilagodljivi pa tudi bolj neučakani in nestrpni.

Zvečer bo Luna prestopila v znamenje rib in potopili se bomo v svoj svet doživljanja in občutij. Bolj čustveni in občutljivi bomo. Te nežnosti in to mirno-pasivno vzdušje izkoristimo za ljubezen in bližino.