Horoskop, petek 12. juanuar

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna v strelcu. Se boste zadovoljili, če vam sporočim samo ta podatek? Luna v strelcu se ne bi in ugibam, da marsikdo med vami prav tako. Če so potrebe po več in več potem je treba poiskati določene vire, da zadovoljimo svoje potrebe. Drugih povezav danes ne bo in Luna v strelcu nas bo vodila skozi navdušenje, avanture, iskanja novih načinov, novih informacij in znanj. V nas bo nek optimizem, ki ne bo popustil in srčnost iz nas nam bo vlivala voljo, da se zabavamo v dobri družbi in ne dovolimo, da bi nas kdorkoli prizadel. In lahko bomo ponosni nase, samozavestni in odločni.

Jutri pa nas čakata dva aspekta, katerih vplive lahko čutimo že danes. Prvi bo med Merkurjem in Saturnom. Ta bo predvsem dvojčkom in devicam vzel nekaj volje in kot slabi Dedek Mraz prinesel skrbi, strahove, negotovost in dvome. Kozorogom in vodnarjem se znajo utrnit kakšne nove ideje in načrti. To povezovanje nam bo vsem prinesel dober dolgoročen spomin, vendar naša praktičnost bo preveč okorna in trda. Tudi v razmišljanju bomo bolj negotovi a nekompromisni in kar preveč vztrajni.

Drugi bo neharmoničen aspekt med Venero in Uranom. Kmalu se jima bo pridružil tudi Sonce. Naporne in neugodne energije bodo najbolj zaznavali biki, tehtnice in vodnarji. Napetosti, upornost, nepriznavanje pravil in močna volja bodo prevzeli dogajanje. Ne bomo priznavali avtoritete in zadevo vzeli v svoje roke. Uporniški duh bo v tem vikendu zelo močan in izrazit. Ali lahko škodi našim osebnim odnosom? Na žalost tudi.