Horoskop, ponedeljek 4. september

dnevni horoskop slika
Ponedeljkova Luna v vodnarju nam bo dajala tisto voljo in neobremenjenost, da bomo lažje začeli nov delovni teden. Prav res se je začelo novo obdobje, ki ga večina od nas res dobro pozna in spet so prišle obveznosti, ki v preteklem obdobju niso bile aktualne. Ampak Luna v vodnarju nas kliče med ljudi, vabi k sodelovanju in iskanju novih reštev.

Smo pa tudi že pred polno Luno in tudi zaradi tega bolj napeti, nestrpni in nemirni. Poleg vsega nam svoje izzive nalaga Merkur, ki je že skoraj stacionaren in na točki mrka. Spodbuja, opominja, išče, teži k starim zgodbam in zahteva nove rešitve. Čas je, da se slečemo iz kože, sprejemo odločitve in aktivno iščemo načine, ki bodo nam v največjo korist. Ampak ne danes. Danes bomo porabili veliko svoje moči in volje, da si priznamo kaj smo, kaj hočemo, kaj potrebujemo in kaj lahko dosežemo. Težko bomo sprejemali vse naloge in obveznosti. Še nekaj več nemira in povečanih energij bomo dobili od Marsa, ki je na zadnji stopinji in prehaja v znamenje device. Kar direkten in zaletav zna biti. Dober zagovornik, retorik brez milosti in privrženec resnice. Ker pač pot ni vedno tlakovana z dobrimi nameni, se bomo morali močno boriti, da dosežemo svoje cile in svoja načela.
V popoldanskih urah nas bo Luna kljub vsemu spodbujala k resnim opravilom in tehtnejšim odločitvam. V nas bo več zavedanja kaj in kako je treba. Bolj odgovorno in resno bomo postopali.

Tudi več srčnosti, optimizma, veselja in navdušenja bo v nas, v popoldanskem delu dneva. Imeli bomo več priložnosti za lepe in prijetne izkušnje. Nekaj pozitivnih misli ne škodi nikomur, zato odprimo svoje srce in bodimo prijazni ter strpni.

Jutri zjutraj se z opozicijo povežeta tudi Sonce in Neptun. Neskončnost možnosti bo najmočneje obsedla leve in ribe in to lahko zaznavamo že danes. Brezmejnost, nejasnost, nezmožnost postavljanja razsodb in meja, nas bodo zavajale in nam kazale nepravo pot. Težje se bomo postavili pokonci in se razumno odločali. Previdno komu in kaj zaupate, saj ˝prilika dela tatu˝.