Horoskop, ponedeljek 27. november

dnevni horoskop slika
Ponedeljek začenjamo z energijami Lune v ribah. Pasivno, čustveno, tiho, neodzivno. Več pozornosti bomo posvetili svojim občutkom in odzivom. Izgubljeni v poplavi svojih čustev ali zatopljeni v svoj svet doživetij, znamo delovati odsotno, izgubljeno ali zmedeno. Nič za to. S svojo prikupnostjo bomo opravičili svoje napakice in iznajdljivo poiskali rešitve. Potrpežljivo bomo čakali na pravi trenutek in ko bo treba bomo pokazali veliko sočutja in razumevanja.

V jutranjih urah bo Luna spodbujala povezovanje Jupitra in Neptuna. Te energija nam bodo prinesle še dodatno mero pomirjenosti, navdušenja, očarljivosti in pozornosti. Naši čuti in zaznave bodo bolj odprti in dovzetni za vse spremembe. Prijetno povezovanje, ki poudarja energije znamenja rib, bo v tem jutru močneje izpostavljeno. Zapomnimo si svoje sanje in ozavestimo svoje potrebe, želje ter občutke. Jutranja meditacija bo zelo dobrodošla.

Opoldne nas bo presenetilo povezovanje Venere in Urana, kar zna marsikomu porušiti plane. Predvsem v odnosih bo več napetosti, nemira in potrebe po postavitvi meja. Te nepotrpežljive in ekstremne energije lahko vseeno uporabimo na način, da naredimo nekaj na drugačen, izviren način.

Proti večeru bo v nas spet več strasti. Čustva in potrebe, ki bodo v nas, bomo znali in zmogli primerno izraziti in se hkrati tudi boriti za tisto, kar si bomo želeli.

Jutri pa se sestavi še en težji aspekt med Merkurjem in Saturnom. Zaznavali bomo veliko zadržkov, dvomov, strahov, občutkov poraženosti, nemoči in negotovosti. Te energjie bodo prisotne že danes. Ne bodimo prestrogi do sebe, še posebno to velja za dvojčke, device, kozoroge in vodnarje. Poskušajmo sprejeti to negativno, tesnobno vzdušje, saj nas bo Merkurjeva retrogradnost kmalu še enkrat spomnila na to. Prednjačile bodo razumske in razumne kvalitete, ki nam bodo pomagale, da najdemo potreben fokus in ne zaidemo s poti. Velik poudarek bo na dokazovanju resnice in vztrajanju pri svojih načelih.