Horoskop, ponedeljek 25. september

dnevni horoskop slika

Zjutraj, že ob 6.00 uri bo Luna prestopila v strelca in nas tako spodbudila v akcijo. Nekaj zametkov tega naj bi čutili, če nas vplivi drugih planetov ne bodo držali nazaj in nas bremzali. Sicer pa je rastoča Luna v strelcu zelo dobra za nove ideje, podvige in načrte. V nas bo spodbujala optimizem, veselje, pogled naprej in nas napolnjevala z neposrednimi energijami.

Luna nam bo dajala voljo in željo, da stopamo proti zastavljenim ciljem. Z notranjo uravnoteženostjo in zbranostjo, bomo lažje zaznali, kaj je tisto pravo za nas.

Vseeno bo te strelčevske energije sem in tja spodneslo povezovanje Merkurja in Saturna. Kvadrat med njima, ki se bo dovršil v popoldanskih urah, nam bo po večini prinesel dvome, skrbi strahove… Posebno dvojčki, device, kozorogi in vodnarji bodo bolj čutili to težo lastnih misli, ki ne bodo dovoljevala, da bi se prepustili in sprostili. Priča bomo veliko oviram in kar smo si zastavili se bo težje realiziralo. Zaradi notranjih strahov ali opravičil, lahko pa nam na pot stopijo zunanje ovire, ki nam ne bodo dovolile naprej.

V večernih urah pa nas ne bo lahko zadovoljiti. Vse preveč razočaranja, nemoči in vdanosti v usodo bomo zaznavali. Počivajmo in ne razmišljajmo preveč o prihajajočih stvareh.