Horoskop, ponedeljek 23. oktober

dnevni horoskop slika
Ta teden bomo začeli z Luno v strelcu. Zelo jasno predstavo bomo imeli kaj želimo in kam hočemo. Taka Luna nam govori naj bomo drzni, naj naredimo korak naprej in naj si upamo ter zaupamo v sebe in v življenje. Ne bomo se ustavili ob prvi oviri ampak bomo poiskali načine, ki nam bodo v pomoč.

Dopoldan bo v znamenje škorpijona prestopilo Sonce. Tistim pravim (škorpijonom in levom) bo to spodbudilo strast in intenzivnost, ki jo držijo v sebi. Vseeno vstopamo v pravo jesen, ki nas zna presenetiti s svojimi ohladitvami in svojimi temnimi zgodbami. Ni enostavno preživeti take intenzivne spremembe, ampak morali bomo ponavljati, dokler se ne naučimo. Takšne vrste spoznanj, nam bo prinesel naslednji mesec.

Danes Luna ne bo delala veliko povezav. V začetku popoldneva bomo občutili več sreče, radosti in veselja. Ne bo nam težko priskočiti na pomoč ali podati lep kompliment. Kasneje se bomo počutili kar nekoliko izdane ali izgubljene. Ta strelčevski optimizem in entuziazem bo odmaknjen na stran. Najbolj občutljivi se bodo potuhnili vase in večer preživeli v varnem zavetju, kjer ne bo prostora za nič drugega.