Horoskop, ponedeljek 21. avgust

Dnevni horoskop
Danes je Luna v levu in gre svojo pot, v svojem ritmu. Danes ob 20.30. uri nastop Sončev mrk in tudi Mlaj. Veliko stvari se bo končno zaključilo, spremenilo, dovršilo in nam prineslo račun, ki ga bomo morali poravnati.

Pravzaprav bomo cel dan okupirani z energijami mrka in mlaja, saj bo luna ves čas spodbujala in zbliževala vpletene planete. V zraku bo neko navdušenje in pričakovanje, kaj bo dan prinesel. Tudi neka skromnost in želja, da nekaj ustvarimo, nekaj kar bodo drugi videli. Z mislimi bomo vsepovsod in na žalost bo veliko ostalo neizrečenega, vseeno pa bomo znali to lepo pokazati na drugačne načine. Kljub temu bo dan bolj obarvan z delom in sodelovanjem. Veliko bo medsebojne pomoči in podpore. Prav zares se bodo že začeli kazati rezultati preteklih dnih in preteklega obdobja.

Malo preden bo čas, ko se bo sestavil Mlaj, se bo Sonce s trigonom povezalo z R Uranom. Ta trigon bo imel skoraj odločilno vlogo v današnji zgodbi. Še posebno dobro bodo to zaznavali in občutili levi in vodnarji. Izvirnost, drznost, moč in drugačnost znajo dobiti zeleno luč in inovacije bodo deževale iz vseh koncev in krajev. Nobenega popuščanja ne bo, niti nobenega oziranja na druge. Z jasno vizijo in namenom bomo stopali proti svojemu cilju. Dan bo poln izzivov in nepričakovanih preobratov. Energije ognjenih znamenj nas bodo še dodatno spodbujale, da izrazimo svoje moči in si ne postavljamo ovir.