Horoskop, ponedeljek 19. marec

dnevni horoskop slika
Ponedeljkova Luna bo zaznamovana z energijami znamenja ovna. Nič kaj potrpežljivo in mirno ne bo. Te počasne energije, ki so bile prisotne pretekli vikend, ne bodo več aktualne. Čas bo za akcijo, za premik in samozavesten nastop. Pokazali bomo svojo borbeno plat in brez nepotrebnega čakanja prevzeli pobudo.

Dopoldanski del dneva, nas bo napolnil s kar preveliko vztrajnostjo in nepopustljivostjo. V nas bo nepopustljiva želja, ki se ji ne bomo zlahka odpovedali. Močno bomo vztrajali pri svojem.

Zvečer nas čakajo še ene neprijetne energije, ki prav tako ne bodo popuščale. Bolj napeti in nemirni bomo. Težko se bomo sprostili in se prepustili dogajanju.

Jutri pa se zopet srečata Venera in Merkur, ki že upočasnjuje svoj korak, saj je tik pred retrogradnim obratom. In kaj nam bo ta povezava namenila? Sicer prijetno povezovanje bo močno podprto z energijami ovna, v katerih se nahajata Venera in Merkur. Še najbolj bodo te energije čutili biki, dvojčki, device in tehtnice. Pokazali bomo svojo odločnost in prepričanje vase. Prikupnost, ki jo prinašata Venera in Merkur bo tokrat izražena na potenco. Prevladovale bodo energije drznosti, direktnosti, izzivalnosti in nagonskosti. Doseganje pomembnih rezultatov bomo s tem povezovanjem veliko hitreje in lažje dosegli, vendar v zameno za lepe in prijetne odnose, ki bodo tokrat postavljeni na stran. Bomo pa zelo vročekrvni, odločni in samozavestni.