Horoskop, ponedeljek 18. september

dnevni horoskop slika
Luna bo malo pred sedmo uro zjutraj prestopila v devico. Če bi bil to običajen dan in običajen prestop Lune v devico, bi za danes med drugim veljala velika racionalnost, analitičnost, premišljenost in skrbnost. Ampak Luna je pred svojim Mlajem in tako ji primanjkuje moči, da bi se izrazila v svoji najboljši luči. Že bo moč zaznavati, da je energije manj, da je več strahov in z njimi povezanih skrbi.

Luna v devici bo vse te skrbi in strahove le še potencirala in tako bomo bolj usmerjeni v težave in iskali načine, kako bi to lahko rešili. Praktičnost in delavnost bo v teh dneh prišla zelo prav, saj nas bo spodbudila k pospravljanju in čiščenju, kar je pred Mlajem potrebno. Ne prehitevajmo ampak si vzemimo čas ter naredimo dober načrt in z Luno v devici naredimo dober meni za naslednje dni.

V jutranjih urah se sestavi tudi trigon Venere in Urana. Te nagajive energije so nam delale družbo že včeraj, nekaj tega pa bi kdo lahko zaznal še danes. Dobra družba je vedno dobrodošla, kjer lahko pozabimo na vse zadržke in kjer smo lahko mi sami, takšni kot želimo biti. S tem vplivom ne bomo postavljali omejitev.

Večji del dneva bodo bolj izpostavljene energije Lune v devici, pozno zvečer pa bomo še bolj napeti, razdražljivi in nemirni. Hitro nas bo kaj razjezilo in težko bomo ostali nepristranski.