Horoskop, ponedeljek 16. oktober

dnevni horoskop slika
Pridni in delavni že v samem začetku tedna. Luna bo v devici in mi z njo mnogo bolj analitični, premišljeni in delavni. Današnji dan nam prinaša veliko nalog in opravil s katerimi se bomo morali soočiti. Imeli bomo to vnemo in željo, da naredimo največ in najbolje kar lahko.

Zjutraj in v dopoldanskem delu se nam ne bo zdelo, da bi lahko karkoli naredili. Nekako zasanjani, leni, nemobilni in nepraktični bomo. S težavo bomo izrazili svoje misli in potrebe.

Ob 13. uri pa pričakujemo višek energij, ki jih sestavljata Sonce in Saturn. Njuno pozitivno povezovanje bo največ doprineslo levom, kozorogom in vodnarjem. Več bo priložnosti za poslovne uspehe. Pokazali bomo veliko konstruktivnosti, resnosti, odgovornosti in discipliniranosti. To je dobro obdobje, da naredimo nekaj za svojo prihodnost, da si zagotovimo trdne temelje na katerih bomo gradili naprej. Kar se bomo lotili, bomo delali z več zavesti, se razumsko odločali in vztrajali, do svojega zaključka.

Zvečer bomo dobili dodatno potrditev vsega, kar se nam je dogajalo skozi dan. Morda nam to ne bo po godu, vendar bomo sposobni prenesti vso resnico.