Horoskop, ponedeljek 16. april

dnevni horoskop slika
Nov teden začenjamo z novimi energijami. Jutranji čas bo še zaznamovan z energijami Lune v ovnu. Mlaj se je dovršil v zgodnjih jutranjih urah in nam zapustil svežino in nekakšno jasnost. Danes kljub vsemu ne bomo čisto flegmatični in brezvoljni. Lunin prestop v znamenje bika, nam bo prinesel tisto mero stabilnosti in trdnosti, da bomo z večjo potrpežljivostjo nadaljevali stvari, ki jih delamo dobro, celo odlično. Tudi Merkur je uspešno zaključil svojo retrogradnost in se z novimi močmi podaja na pot.

Jutro bo še nekoliko napeto in nemirno. Kljub temu lahko te energije uporabimo za aktiven začetek dneva in najdemo primerno rešitev za vsak spodrsljaj.

Tudi že danes se lahko veselimo pomembnih povezav, ki nam jih bo jutri prinesla Venera. Jutri bo Venera opomnila in oživila povezovanje retrogradnega Jupitra in Plutona. Vsi trije planeti so povezani s financami in lahko rečem tudi z bogastvom. Zaradi tega povezovanja bodo največ sreče, veselja, uspeha in zmage zaznali biki, tehtnice, škorpijoni, strelci in ribe. Velike in pomembne priložnosti nikar ne izpustimo iz rok. Ne bo treba veliko premišljevati, saj bomo v vsakem primeru dobili tisto, kar si zaslužimo in kar nam pripada. Lahko si naredimo odlične temelje za svojo prihodnost.