Horoskop, ponedeljek 15. januar

dnevni horoskop slika
V ponedeljek bo Luna v kozorogu. Danes bomo delali, se brigali zase in počistili vse kar je treba počistiti. Doma, v službi, v svoji glavi, v hladilniku, omarah… vse kar nam je v napoto, bomo odstranili in zavrgli. Kadar je Luna v kozorogu ni opravičila. Stvari se naredijo in konec. Kljub povečanim skrbem in dvomom ne odnehamo, ampak iščemo tisto najboljšo rešitev. Vseeno smo pred Mlajem. Pasivna energija nam danes ne bo tuja. Marsikdo bo le s težavo prenašal tak monoton odnos, kar nam bo prinašalo nekakšno napetost, nezadovoljstvo in neodobravanje. S temi vplivi bomo težko pokazali kakršnokoli zanimanje.

Danes ne bomo kaj hudo zgovorni, morda kritični in strogi. Opravičila ne bodo našla svojega mesta. Možnosti, ki se nam bodo kazale, ne bodo prinašale upanja ali svetlih točk.

Proti večeru lahko zaznamo nekaj več razumevanja. Blizu nam bodo odnosi, ki nam resnično nekaj pomenijo. Za druge stvari nam ne bo mar.

V noči na torek pa se bosta letos prvič v sekstilu srečala Jupiter in Pluton. Njuno zgodbo bomo podoživeli še dvakrat. Ampak za začetek najprej poglejmo, kaj je za nas najbolj pomembno v tej zgodbi. Predvsem škorpijoni, strelci in ribe bodo najmočneje zaznamovani s tem povezovanjem. Kdo sem in kaj hočem? Pomembni odgovori se nam bodo ponujali kar sami od sebe. Imeli bomo jasno vizijo in zelo odločno bomo zmogli nastopiti v zagovarjanju svojih načel in stališč. Zavest o svojih potencialih nam bo prinesla večjo samozavest, sposobnost in podporo. Prav tako lahko dosežemo finančno stabilnost ali vsaj večji zaslužek.