Horoskop, ponedeljek 14. avgust

dnevni horoskop slika
Nov teden bomo začeli z Luno v biku. Zelo potrpežljivo, razumevajoče, toplo in prijetno. V prvi polovici dneva, ko se bo Luna lepo povezovala z planeti. Želeli si bomo ugodja in veliko bomo naredili, da nam bo udobno. Danes bomo cenili tiste stvari, ki nam prinašajo korist in nam dobro služijo. Znali se bomo tudi boriti za to kar potrebujemo.

V popoldanskih urah pa znamo zaznati več tiste upornosti in trme, ki nam jo znamenje bika rado postreže. Ne bomo dopuščali nespoštovanja ali neiskrenosti. Z večjim zavedanjem vrednosti nečesa, bomo vztrajali pri svojih besedah. Spodbujena bo tudi opozicija Venere in Plutona, ki se bo dovršila v torek. Kaj je partnerstvo in kako ravnati s financami, bo največja uganka bikom, tehtnicam in škorpijonom. Tako zagreti, nepopustljivi in tekmovalni bodo. Iskali bodo pravo vrednost v vsem in v vsakomur. Težko bodo tolerirali tudi najmanjše napake in ne bodo popuščali pri svojih zahtevah. Previdno kam vlagate svoj denar in kašni so vaši nameni.

Tudi spodbude zadnjega krajca znamo občutiti, še posebno zvečer in skozi noč. To bo v nas zbujalo več napetosti, več vztrajanja in zaključevanja. Z velikim zavedanjem se lahko pripravimo na jutrišnji praznik, ki nam bo namenil počitek in še dodaten obrat vase, ki ga že tako naznanja R Merkur.