Horoskop, ponedeljek 13. november

dnevni horoskop slika
Z Luno v devici bomo ta ponedeljek bolj pridni in delavni. Četudi bi nas želela ta Luna peljati v razumske vode, v analizo in načrtovanje, bo slika nekoliko popačena. Zgodaj zjutraj še lahko ujamemo val marljivosti in praktičnosti. V nas bo zavedanje, da moramo določene stvari začeti pospravljati in začeti delati red, da bomo imeli več priložnosti izbire. Pasti zna tudi kakšna neprimerna in nepremišljena opazka. Kasneje, posebno v popoldanskem delu dneva pa bo prevladovalo več zmede, nejasnosti in zavajanja.

Zgodaj dopoldan se v škorpijonu povežeta tudi Venera in Jupiter. Biki, tehtnice, strelci in ribe bodo končno prejeli svoj, največji kos pogače. Pozitivna kombinacija nam bo naklonila veliko lepih in prijetnih izkušenj, saj bomo po večini izkušali srečo, podporo in priljubljenost. Vseeno je nakazana tudi večja finančna podpora. Pomembno bo, da znamo to prepoznati in se pravi čas odločiti za naslednjo potezo. Znali bomo privabiti prave osebe v svoje življenje in to do dobra izkoristiti.

Popoldanski del nam bo prinesel več negotovosti in s tem povezane skrbi. Brez prave volje in moči bomo. Tudi Luna bo v praznem teku tako si ne bomo čisto na jasnem, kaj bi sploh radi. Ponoči se neharmonično povežeta Merku in Neptun, kar bomo lahko zaznavali čez cel dan. Najbolj bodo te energije čutili dvojčki, device in ribe. Kaos se bo čez dan le še stopnjeval in nam kradel voljo in moč za določene premike. Veliko bo nerazumevanja, napak, zavajanja, prevar in na sploh povečane domišljije, ki nam bo kradla jasno sliko. Bo pa v tem času kljub vsemu poudarjena naša intuicija in subtilno (čutno) dojemanje.