Horoskop, ponedeljek 11. junij

dnevni horoskop slika
Z Luno v biku bo danes z nami še en počasen in neaktiven dan. Ne bomo se grebli ali borili za stvari, ampak si jih bomo že predhodno priskrbeli, v nasprotnem primeru pa kuhali mulo ali zamero. Hkrati pa smo tudi že v obdobju pred Mlajem, ki nam bo še dodatno jemal tisto potrebno energijo in moč. Vse bo zelo spominjalo na pesem Adija Smolarja, Zlo počas. Saj se spomnite.

Jutranje ure bodo še posebno pasivne, a vendar bo v nas neko navdušenje in optimizem. Ne bomo se dosti ozirali na omejitve ali prepovedi. Za vse bomo našli bolj ali manj zadovoljiv izgovor.

V dopoldanskem delu dneva si bomo dovolili več razvajanja in tolažbe. Iz vsakega dogodka bomo naredili nekaj posebnega in si na svoj način polepšali ta trenutek.

Popoldanske ure pa nam bodo vseeno prinesle nekaj več neizprosnih trenutkov. Lahko bomo čutili kakšne pritiske ali neprijetne situacije, ki nas ne bodo pustile hladne. Te stresne trenutke lahko uporabimo v svojo korist, saj lahko končno ugotovimo kaj je tisto, kar nas moti in se tega tudi znebimo.