Horoskop, ponedeljek 1. januar

Dnevni horoskop
Slavje, praznovanje, veselje, zabava bodo nosili poslidice tudi v ponedeljek. Po nemirni, pestri in dinamični noči bomo vseeno ponedeljek preživeli z Luno v raku. Svojo pozornost bomo usmerjali v varno zavetje doma in iskali mir, podporo in razumevanje pri tistih, ki so nam najbližje.

Polni obraz Lune je bil z nami že preteklo noč in bo z nami vse do jutri zjutraj, ko se opozicija Lune in Sonca dopolni ter nam razsvetljuje nebo, poti, smisel in še kaj. Vseeno Polna Luna v nas sproža več napetosti in nemira, saj so energije, ki jo spremljajo, bolj dinamične in intenzivnejše. Da bo začetek novega leta popoln nas bo na to opozorila tudi Polna Luna. Energije, s katerimi nas bo obdarila, nas bodo silile v spremembe, celo v preobrazbo. Iz varnega zavetja doma ali svojega notranjega sveta, se bomo morali soočiti z drugo stranjo. Svoje prave barve bomo pokazali vsem in s tem postavili vrednost tako sebi kot temu, kar počnemo. Imeli bomo pomoč in podporo vere, ali tistega, kar nam daje upanje in varnost. Stopiti iz cone udobja bo zahtevno in nikakor se ne bomo hoteli ločiti od poznanega in domačega. Zgraditi si moramo javni obraz, ki bo dajal neko gotovost, stabilnost, resnost, profesionalnost in vztrajnost. Pokazali bomo kaj smo delali in načrtovali do sedaj in rezultati znajo biti dobro nagrajeni, celo pohvaljeni. Veliko naše pozornosti bo usmerjeno na področja spoštovanja, odgovornosti, resnosti, pravičnosti, poslovnosti pa tudi zaslužka in nagrade.

Vseeno bo Luna v raku danes v dopoldanskem delu dneva zelo obremenjena in v skrbeh. V sebi bomo nosili nek strah, negotovost, žalost in hlad. Toliko občutkov, ki nas bodo preplavljali, bomo le s težavo izrazili in označili kaj točno nas teži. V ospredju bodo razne frustracije in obsojanja.