Horoskop, petek 8. december

dnevni horoskop slika
Petek bomo preživeli z Luno v levu v velikem slogu. Če bomo znali to prepoznati in če se bomo znali prepustiti. Harmonično povezovanje, ki nas bo danes spodbujalo, nam bo naklonilo veliko priložnosti, povezanih predvsem v poslovnih vodah in s tem tudi pri vsem, kar vpliva na naš posel ali kariero. Bolj samozavestno in odločno bomo nastopili ter pokazali kaj v resnici smo.

Dopoldanski čas nam ne bo prinesel kakšnih bistvenih smernic ali napotkov. Popoldan pa bo druga pesem. Vse do večera bomo imeli možnost ˝prijeti bika za roge˝. Predvsem se bomo morali soočiti s svojimi potlačenimi občutki, predvsem jezo. Zakaj tega nismo uspeli narediti že prej? Brez iskanja krivca tokrat ne bo šlo, vendar bomo imeli veliko podpore in celo jamstva, da so naše odločitve prave. Imeli bomo veliko potrebo, da dokažemo in pokažemo kaj je res in kaj je prav.

Poleg tega je Mars na zadnji stopinji tehtnice, kjer se neumorno in na vse pretege bori za drugo stran, za pravičnost in harmonijo. Uči se sprejemati kompromise vendar je v svoji zaverovanosti v svoj prav težko racionalen. Ko bo jutri prestopil v svoje znamenje škorpijona, bo njegova pozornost usmerjena globoko vase in to bodo ovni in škorpijoni zelo dobro zaznali. Intenzivnost, ki je tako značilna za to postavitev, bo postala bolj izrazita. Iskanje notranje moči in vztrajnosti nam zna prinesti veliko naporov. S takšno vztrajnostjo bomo veliko dosegli in pokazali, da površnost ni naša lastnost ter da zmoremo priti stvari do dna.