Horoskop, petek 4. avgust

dnevni horoskop slika
Luna bo danes v kozorogu. Konec tedna bo tako bolj zahteven in resen. Mi sami bomo delovali mnogo bolj odgovorno in dosledno. Pokazali bomo kako močni, vztrajni in zanesljivi znamo biti. Ko je Luna v kozorogu se nam nikamor ne mudi, niti nismo pri volji, da bi kogarkoli preganjali.

Ob 11.22. uri se bo Luna povezala v opozicijo z Venero. Neka nemoč, negotovost in nemoč nas bo preplavila. Kar prestrašeni in obremenjeni bomo. To bo tisti del dneva, ko nam bo primanjkovalo volje in moči.

Šele zvečer, ob 20.22. uri se bo Luna s trigonom povezala z Merkurjem. Zemeljski trigon nam bo dal več razsodnosti in praktičnosti. Bolj se bomo zavedali svojih poti in namenov.

Se bo pa danes zvečer, ob 20.48. uri, dovršil kvadrat Jupitra in R Plutona. Oh, to so energije, katerih vpliv dobro čutijo škorpijoni, strelci in ribe. Samo ne drezajte preveč v njih, saj sami že tako težko prenašajo vso težo, ki se je zgrnila nad njih. To so tisti temni, težki oblaki, ki naznanjajo nevihte in slabo vreme, ampak predvsem je najmočnejši strah, kaj sploh bo iz tega. Neko močno strahospoštovanje v vsem svojem bistvu. Kaj je tisto kar je pomembno? Prepoznati svojo lastno vrednost in ne zaničevati drugih.