Horoskop, petek 3. november

dnenvi horoskop slika
Za konec tedna bo Luna v jutranjih urah še v ovnu. Jutro bomo tako začeli bolj aktivno, dinamično in temperamentno. Kot da si ne bi dovolili počitka, bomo polni energije hiteli, da čimprej zaključimo z nalogami. Še v dopoldanskem času bo Luna prestopila v bika. Spremembo bomo težje zaznali, saj bo v zraku obstala neka nezadostnost, ki je ne bomo morali izpustiti. Veliko želja in potreb bo v nas, ki jih ne bomo morali realizirati, čeprav nam bodo ostala povezovanja pomagala, da dosežemo prav to. Jutrišnja Polna Luna nam vseeno nosi svojo tekmovalno in nestabilno energijo. Notranja napetost in nemir nas bosta danes težko puščala v ravnovesju.

Dopoldansko povezovanje Venere in Saturna nam bo nosilo neko gotovost, resnost in razsodnost. Naša pozornost bo usmerjena v zaupanje. Komu, koliko in kaj naj sploh zaupamo. Naše razmišljanje o potrebah in vrednotah bo v ospredju. Ne bomo veliko spreminjali. Bodo pa naše odločitve zelo premišljene, tehtne in koristne. Take, ki jim bomo sledili še dolgo časa. Izkazala se bo naša zvestoba, diskretnost in stabilnost. Vendar bo v nadaljevanju  potrebna večja previdnost, saj gre Venera v neprijeten odnos z Uranom, kar nam govori, da lahko s svojo naslednjo odločitvijo porušimo vse, kar smo do sedaj gradili. Več bo nepremišljenosti, neobremenjenosti pa tudi nestabilnosti in nezanesljivosti. Kljub vsemu nam lahko uspejo nenavadni premiki, ki bodo pozitivno vplivali na našo prihodnost. Ne zapirajmo si vrat zaradi stvari, ki jih ne poznamo.

Zvečer se bo izkristaliziralo, kar nam je namenilo povezovanje Sonca in Neptuna. To harmonično povezovanje bo veliko prijetnih obljub prineslo levom in ribam. Vendar ne bo ostalo le pri obljubah. Ves svoj šarm in neobremenjenost bomo znali dobro izkoristiti. Povečane bodo naše intuitivne zaznave in duhovna podpora. Znali bomo pokazati veliko razumevanja in s svojo iskrenostjo se bomo zmogli približati bližnjim in jim pomagati pri njihovih težavah. V nas bo veliko posluha za tako za lastne potrebe, kot za potrebe drugih.