Horoskop, petek 25. maj

dnevni horoskop slika
Z Luno v tehtnici nas čaka res prijeten in družaben petek. Znali bomo pokazati svoj šarm in spretni v komunikaciji bomo vselej znali najti lepo besedo. Danes ni dan za kritike in obsodbe. Dovolimo energijam, da se mešajo in podarimo si lepe trenutke sami ali v družbi. Dan bo prijeten, sproščen in ravno prav zabaven.

V dopoldanskem delu dneva se dovrši harmonična povezava z Jupitrom in Neptunom. To bo najbolj nagovorilo strelce in ribe. Vse ideje, zamisli bodo postale nekakšna resničnost, ki bo kazala na uspeh in razvoj. Samozavest se bo pomešala s sočutjem in to so zgodbe, ki nam prinašajo veliko zadovoljstva, sreče, občutkov izpopolnjenosti in povezanosti tako s sabo kot z vsemi drugimi. Drznimo si biti ustvarjalni in pokažimo kaj lahko naredimo s svojimi talenti. Razvijajmo zaupanje vase in se prepustimo toku življenja.

Kmalu, ko bo nastopil popoldanski čas, se bosta harmonično povezala še Merkur in Pluton. Dvojčki, device in škorpijoni bodo to ostrino in poglobljeno razmišljanje najmočneje zaznali. Naši miselni procesi znajo izzvati preporod in teme, ki se jih bomo danes dotikali bodo vselej dosegle svoj epilog. Močna vztrajnost in pronicljivost nam ne bo puščala prostora za umik in izgovore. Podajmo se na pot in poiščimo svoje strasti, ki smo jih morda skrivali in zadrževali zase predolgo časa.