Horoskop, petek 24. november

dnevni horoskop slika
Petek si bomo popestrili z energijami rastoče Lune v vodnarju. Več energije in volje bo v nas in spontanost, ki jo bomo zaznavali, nam bo dajala krila. Želja po druženju in sodelovanju nas bo delala bolj fleksibilne in odprte. Iznajdljivi in drzni, bomo našli način, da hitro zaključimo svoje obveznosti in se odpravimo v dobro družbo.

Popoldne bo v nas prevladovala želja po še in po še več. To nam zna prinesti nekaj kratkih razočaranj, vendar s svojo pozitivno usmerjenostjo ne bomo dovolili, da to vpliva na naš dan.

Juti dopoldne pa se sestavi še en harmoničen aspekt, ki se bo zaradi Merkurjeve retrogradnosti, letos še ponovil. Merkur in Uran nam bosta tokrat pokazala smernice in področje, kjer se lahko še izboljšamo in izpopolnimo. Dvojčki, device in vodnarji bodo imeli še največ naloge. Za vse druge pa velja, da je treba napeti svoje možgane in pokazati svetu svoje ideje, iznajdbe in svoj napredek. Pisno, ustno, tehnično, karkoli že snujete v svojem prostem ali pa tudi poslovnem času, bo v teh priložnostih prišlo na dan. Zelo drzno, drugače in napredno bomo razmišljali.