Horoskop, petek 22. september

dnevni horoskop slika
Tudi tokratni petek bo pester, zabaven, zanimiv in še marsikaj. Luna v tehtnici nas bo delala bolj družabne, prijetne in mirne. Naše oči bodo gledale lepo, naša usta bodo govorila lepo, naša ušesa bodo poslušala lepo. Če bi bilo vse odvisno od Lune v tehtnici, potem bi bil naš dan zasut s pohvalami in komplimenti, vendar ni vse odvisno samo od tega.

Dan se bo resda začel velikopotezno, optimistično in pozitivno. Ničesar nam ne bo manjkalo in napolnjevalo nas bo splošno zadovoljstvo. Dobro se bomo počutili v svoji koži in to se bo poznalo tudi v naši interakciji z drugimi.

Sredi popoldneva nas zna nekaj zmesti in spraviti v slabo voljo. Tista nevšečnost nam ne bo šla iz glave, kar bo močno vplivalo na naše počutje in reagiranje.

Približno ob pol osmih zvečer Luna prestopi v škorpijona. To nam zna prinesti neko umirjenost, zastoj ali trenutek za premislek. Nikoli ni enostavno, ko moramo sprejeti odločitev, o kateri ne vemo nič. Tudi zato bomo potrebovali čas, da se odločimo kaj si resnično želimo.

Kmalu zatem se sestavi trigon Merkurja in Plutona. Že cel dan lahko malo po malo zaznavamo te energije, ki jih bodo najbolj živeli dvojčki, device in škorpijoni. Naša misel bo izredno precizna. Vse kar se bomo pogovarjali bo imelo neko težo, neko veljavo in ne bo nesmiselno. To je tudi čas za resnejše in pomembnejše pogovore, ki zdravijo, nosijo dobre rešitve in najdejo prave načine. Ne bojmo se danes odpreti se v pogovoru, saj je le ta velikokrat zdravilen in nosi olajšanje. Resnica boli. Ne ustrašimo se tega.

Tudi Sonce bo prestopilo v tehtnico in nas pospremilo v jesenski čas, ki ga že lahko opazujemo. Jesensko enakonočje. Vse mora biti usklajeno in vsak mora dobiti pravičen delež. Tudi to nam sporočajo te energije. Uživajmo v lepotah narave. Uživajmo sami, v dvoje ali v družbi. Prihaja čas zbiranja in urejanja, ko se bomo morali pripraviti na zahtevnejše obdobje. Ampak zdaj je še vedno čas, ko se imamo lahko lepo in ničesar ne obžalujemo.