Horoskop, petek 22. december

dnevni horoskop slika
Petek bo z Luno v vodnarju prav tak, kot si bomo zamislili. Bolj nam bo odgovarjala družba in okoliščine, ki ne bodo običajne. Danes si lahko privoščimo in smo drugačni, drzni, spontani, neodvisni in mobilni. Izkoristimo te dinamične energije, saj bo jutri Luna že prestopila v ribi, ko bomo bolj lenobni, čustveni in nežni.

Jutranje energije nas bodo odpeljale nekam, kamor si ne bi želeli. V nas bo veliko želja, pričakovanj ter veliko pretiravanj, ki nam ne bodo nosila zadovoljstva. Tekom dneva se bodo naši plani še veliko spremenili, zato ne računajmo toliko na dogovore, ki jih bomo naredili v dopoldanskem času. Danes je kljub vsemu petek in čas za zabavo. Privoščimo si družbo, ki bo spodbujala naš potencial in bodimo spontani v razmerah, v katerih se bomo znašli.

Nam spet nagaja Merkur? Zopet je na svojem obratu v direktno smer in ker je čisto počasen, smo tudi mi čisto zmedeni. Napakice, lapsusi, zmote. Danes bomo zopet soočeni s svojo nepopolnostjo in najverjetneje tega ne bomo hoteli sprejeti. Pa vseeno lahko poskusimo in sprejmemo vse kar pride. Bolj ko se bomo tega zavedali, lažje bomo sprejemali lastne odločitve o čemerkoli.