Horoskop, petek 17. november

dnevni horoskop slika
Petek bo z Luno v škorpijonu psihično in čustveno kar zahteven. Pasiven princip vodnega znamenja nam ne bo prinašal dovolj podpore in energije, saj bo vpliv Mlaja prevzel veliko nalogo. Čas bo za počitek, za odmor, za premislek. Še posebno jutranji čas bo bolj rahločuten, občutljiv in nedolžen. Strahove in skrbi, ki jih prinaša čas pred Mlajem, bomo bolj zaznali. Nekateri se bodo z njimi lažje, drugi težje soočali.

Poleg vplivom Mlaja, bodo prisotne še harmonične energije, ki nam jih bosta podarila Merkur in Mars. To bodo znali najbolje izkoristiti dvojčki, device, ovni in škorpijoni. Ta povezava govori o veliki praktičnosti, ko smo lahko resnično kreativni in konstruktivni. Izstopala bo naša okretnost, mobilnost, praktičnost pa tudi retoričnost, izvirnost in drznost. Bolj impulzivni in direktni znamo biti, vendar bo vse težilo k iskanju rešitev in reševanju nalog.

Zvečer pa bomo deležni še nekaj pomembnejših spoznanj, ki se bodo močno dotaknila naše duše. Močno in intenzivno bomo doživljali in sprejemali vse, kar se bo dogajalo okoli nas.