Horoskop, petek 15. september

dnevni horoskop slika
Najbolj nor dan v tednu (kakor za koga) bo obarvan z energijami znamenja raka. Luna nas bo vodila skozi svojo najbolj pristno in razumevajočo naravo. Danes ne bomo pretirano energični, zahtevni in strogi. Današnji dan posvetimo sebi, svojim najbližjim in tistim nežnim, ranljivim dušam, ki potrebujejo največ pozornosti in pomoči.

Luna nam kaže svoje zaključevanje in nam tudi skozi to prinaša manj energije in elana. Počasi zaključuje svojo padajočo pot. Ponuja nam še zadnjih nekaj možnosti, da zberemo svoje energije in začnemo že postavljati teren za nove cilje.

V večernem delu dneva pa bomo lahko občudovali in se veselili povezovanja Venere in Jupitra. Biki in tehtnice ter strelci in ribe bodo to povezovanje najbolj zaznavali. Nadvse prijetno povezovanje, polno sreče, veselja in optimizma, nas bo napolnjevalo in spodbujalo. To povezovanje nam prinaša osebne uspehe tako v partnerstvu kot pri financah. Danes ne bomo obljubljali ampak bomo z več občutka točno vedeli kaj in kako hočemo. Uživajmo v teh veselih in srečnih trenutkih. Naredimo si zalogo sreče, pozitivnosti in res lepih, prijetnih občutkov. Izkoristimo dan za lepo povezovanje, prijetne odnose in plemenitenje svojih financ.