Horoskop, petek 15 junij

dnevni horoskop slika
Petkova Luna v raku nam ne bo prinesla tistega vznemirjenja, veselja in energičnosti, ki si ji jo želeli. Vse bolj bomo obrnjeni vase in težko bomo navezali kontakt, ki bi nam mogoče lahko pomagal ali celo koristil. Zaznavali bomo več nežnosti in bolj kot zunanji vrvež ter dogajanje, nam bo prijal mir in počitek. Prijatelju pa bomo danes ob dobrem čaju lažje zaupali svoje težave, skrbi in strahove.

Jutranji del dneva bo še nekoliko nestabilen in polni zanimanja in svojih prepričanj, ne bomo šparali besed. Hitro se nam zna pripetiti neljuba situacija, ki pa se bo zaključila z prijetnejšim koncem. Našli bomo prave rešitve in z optimizmom iskali nove možnosti. Ne bomo dovolili, da bi nas karkoli pustilo razočarane.

Večerni del dneva pa bo zopet bolj neizprosen in bo od nas zahteval stvari, na katere nismo pripravljeni. Težje bomo sledili vsem zapovedim in s svojo zavzetostjo ne bomo klonili pritiskom.

Se pa v noči na soboto sestavi neprijetna povezava med Merkurjem in Saturnom. To bodo danes že zaznali dvojčki, device, kozorogi in vodnarji. Veliko bo strahov, dvomov, skrbi in mentalne obremenitve. Togost v razmišljanju nam ne bo ponujala rešitev, ki bi si jih želeli. Polni obupa in brez volje bomo danes slaba družba. Prevladovale bodo resne teme in pogovori bodo bolj suhoparni, brez pravega sočutja. Bolj nedostopni in zadržani bomo, kar nam bo dalo priložnost, da vse res dobro premislimo. V prometu pa so mogoči kakšni nepotrebni zastoji, ki nam bodo vzeli naš, dragoceni čas.