Horoskop, četrtek 15. februar

dnevni horoskop slika
Današnja Luna v vodnarju nam nosi veliko nepričakovanih zgodb. Vodnarski Mlaj in Mrk bosta tako zahtevala konkretne zaključke in konkretne nove začetke. Prav zares bodo v ospredju naši miselni konstrukti kot so najbolj izvirne ideje, še posebno na področju tehnike in novitet. To bo nosilo spremembo vzorcev na raznoraznih področjih, še posebno na področje partnerstva in odnosov. Tu bomo postavili nove smernice in načine sodelovanja z več svobode, odprtosti in razumskosti.

Dopoldanski del dneva nam bo poleg vsega postregel še s poudarjenim zaznavanjem in izražanjem. Srčnost in odprtost se bosta razlegala iz nas in nas na nek način postavljale v ospredje.

Vse do 22.05 ure bomo nestrpno in nevzdržno prenašali energije, ki nam jih servira Mlaj. To mešano solato potreb, želja, čustev, vrednot in razuma bomo sami težko pospravili. Potrebno bo narediti dobro sorazmerje vsega, da bomo ocenili, kakšna kombinacija je za nas najboljša.

V noči na petek pa se sestavi še pozitivni aspekt med Venero in Saturnom. Tudi te energije bodo močno prisotne v tem prelomnem času. Te bodo najmočneje vplivale na bike, tehtnice, kozoroge in vodnarje. Zaznamovale bodo tudi naše odnose in posebno sisteme vrednotenja. Pomembna nam bo stabilnost, zvestoba, diplomacija in dobra presoja. V nas bo več občutka odgovornosti in dolžnosti. To bo naše glavno vodilo, da v odnos vnesemo neko shemo, ki bo izkazovala način medsebojne povezanosti in sodelovanja. Bolj kot po notranjem občutku se bomo ravnali po dobri presoji.