Horoskop, petek 1. junij

horarna astrologija
Luna v kozorogu nas bo danes predvsem svarila pred neustreznimi odločitvami. Znali bomo dokončati svoje naloge in izkazali se bomo kot zanesljivi. V sebi bomo čutili predvsem stabilnost in gotovost. Kakšen resen razmislek in zaskrbljen pogled se nam prav tako lahko nariše na obrazu.

Danes bomo v objemu dveh pomembnejših povezav, ki se bosta dovršili v popoldanskem času. Pozitivno povezovanje Merkurja in Marsa bomo najbolj čutili kot velika aktivnost pa tudi mobilnost. Povsod nas bo dosti. Svojo energijo bomo uporabili za praktične naloge, ki bodo od nas zahtevale veliko energije. Tudi v raznih pogovorih bomo hitro zavzeli stališče in ga znali tudi zagovarjati. S tem vplivom ne bomo postopali ampak bomo hitro in jasno pokazali kaj je naš namen. Najbolj bo to izrazito pri dvojčkih, devicah, ovnih in škorpijonih.

Naslednje povezovanje bomo zaznavali kot dobrosrčnost, naklonjenost, srečo in uživanje. Pozitivno povezovanje Venere in Jupitra bo še posebno idealistično obarvano, saj se v ta odnos povezuje tudi Neptun. Ne preostane nam drugega kot da se prepustimo tem lepim in srčnim vplivom. Močno bomo zaznavali najlepše in najbolj nežne energije. Pred nami so dobri dnevi za ljubezen in za vsa romantična doživetja, ki si jih lahko privoščimo. Privoščimo si vsaj tiste stvari, ki nam prinašajo užitek in prijetne občutke. Največ tega si bodo lahko privoščili biki, tehtnice, strelci in ribe.