Horoskop, petek 1. december

dnevni horoskop slika
Petek. December. Praznični čas. Luna je v biku, kar nam bo nosilo nekaj več potreb po uživanju, miru, bližini in občutku varnosti. Težko bomo danes čutili in živeli te prijetne energije Lune v biku. Vrhunec dogajanja bo vse preveč napet in agresiven, zaradi česar bo v nas veliko nezadovoljstva, negotovosti in tudi občutkov manjvrednosti. Nekaj vpliva bo tudi s strani Polne Lune, ki je pred nami. Čutiti bo več napetosti in nepotrpežljivosti.

Venera se bo v dopoldanskih urah pripravljala na prestop v znamenje strelca. To bo bikom in tehtnicam sprva prineslo več nabitih, intenzivnih in posesivnih nagnjenj. Strast in karizma, ki se bo nabirala v njih bo na trenutke prekoračila meje. Kasneje se bodo strasti nekoliko pomirile in postali bomo bolj aktivni in razumski. Venera v strelcu nas bo vodila v avanture, nove poti in nova poznanstva.

V dopoldanskem času se danes sestavi tudi neljuba kombinacija Marsa in Urana. Ta bo predvsem ovnom, škorpijonom in vodnarjem prinesla veliko nestanovitnih, burnih, nepremišljenih in eksplozivnih reakcij. Fizično se bo mešalo z nagonskim, kar nam bo odvzelo sposobnost razumskih odzivov. Naš prvi namen bo reakcija in zmaga za vsako ceno. Zelo nepopustljivi bomo. V komunikaciji ne bomo popuščali in na vsak način bomo hoteli pokazati svojo moč. Zelo uporniški in borbeni bomo. Pazljivi moramo biti pri uporabi mehanskih in elektronskih naprav, saj bo večja verjetnost okvar in poškodb. Seveda povečana previdnost v prometu ne bo odveč.

V popoldanskem času pa bo Luna zopet spodbujala povezovanje Jupitra in Neptuna. Nič kaj preveč borbeno se bomo počutili. Zavedanje o miru in harmoniji, ki bo v nas, nas bo delalo bolj pasivne, hkrati pa bolj razumevajoče, strpne in kreativne. To bo čas, ko bomo lahko prisluhnili sebi in razvijali svojo intuitivnost.